Welkom op mijn site.  Mijn naam is Jeannine Indewey Gerlings, geboren in Den Haag in 1951. Ik ben Beeldend Kunstenares. Als kind werd ik al gefascineerd door de natuur, het leven en kunst.  

Daar ik toen nog niet wist welke vorm van kunst het zou worden ging ik mijzelf ontwikkelen in mode. Mijn moeder KiSS Riemvis heeft mij hierin geinspireerd. Met de jaren besefte ik dat ik over een paranormale gave beschikte en ging ik deze verder ontwikkelen.  Ik ontdekte toen dat ik mijn gedachte moest overbrengen op iets tastbaars en ik koos in 1991 voor houtsnijwerk, vandaar dat mijn eerste beelden van hout zijn gemaakt. Ik werd door bovennatuurlijke krachten gestuurd om beelden te maken.

Na houtsnijwerk ben ik opleidingen gaan volgen op o.a. de Vrije Universiteit en ben ik mij  in 1993 gaan specialiseren in het werken met keramiek.  Mijn handen werden geleid om beelden te maken en met mijn passie en gedrevenheid deed ik mijn best om beelden maken tot in de perfectie.

Door exposities te houden met mijn beelden heb ik enige bekendheid gekregen en heb ik opdrachten gekregen om beelden te maken van mensen.  Overleden mensen(dierbaren), want ik kan van foto’s een perfect gelijkend beeld maken, zodat het voor diegene die door mij een beeld laat maken, het beeld voor hem of haar altijd een prettige herinnering is en zal blijven.   

Naast beelden van mensen maak ik ook beelden  van dieren en fantasie. Ook wordt mij vaak ingegeven om Indianen te maken. De realistische beelden en fantasie beelden, welke ik heb gemaakt, waarvan de meeste nog in mijn eigen collectie staan, maken deel uit van perioden van mijn leven. Mooie tijden, moeilijke tijden, trieste  gebeurtenissen in mijn leven, deze  geven mij voldoende inspiratie om beelden te maken en hierdoor heb ik mijzelf steeds verder kunnen ontwikkelen tot het niveau waarop ik nu mijn beelden maak.

Een beeld moet perfect en mooi zijn om naar te blijven kijken. Door mijn passie en inlevingsvermogen kan ik zeggen, dit zijn mijn beelden: BEELDEN MET EEN ZIEL.   Vele mensen waarderen mijn werk, waaronder ook dierenliefhebbers zijn, welke mij nog altijd dankbaar zijn voor het beeld wat ik heb gemaakt van hun dierbare.

Ik hoop dat u geniet van mijn beelden op de site en dat ik u heb kunnen inspireren.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd:

Vrije Academie voor Beeldende kunst

Opleiding modelleren gezichten en uitdrukkingen(kijk maar naar de ogen)

Opleiding anatomie t.b.v. de kunst

Opleiding voor het maken van mallen van keramiek

Naast de genoemde opleidingen is het voornamelijk kennis, zelfstudie en gedreven door passie ging ik mijn werk steeds verder te perfectioneren

Groet Jeannine